E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink

E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink
E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink
E-PowerBarrow Special Edition: Pretty in Pink
Deze elektrisch aangedreven kruiwagen heeft een 100L kunststof roze bak met een inhoud van 100 Liter

Product number

65715B

Default delivery time

2-3 werkdagen

EAN

8711755657150

€ 815,31
excl. VAT
€ 986,53
incl. VAT
Price per stuk
Quantity: 
Order
 

E-PowerBarrow special Edition: Pretty in Pink

De E-PowerBarrow Heavy Duty special Edition: Pretty in Pink  is een eenmalig geproduceerde elektrisch aangedreven kruiwagen die geschikt is voor het vervoer vaan allerlei materialen in en om het huis. De kruiwagen is uitgerust met een roze 100 liter kunststof bak en roze handvatten. 

Krachtige hub motor

De E-PowerBarrow Heavy Duty is uitgerust met een motor in het voorwiel. Deze motor levert 430Watt vermogen en heeft een koppel van 130Nm. Hiermee heeft de E-PowerBarrow voldoende vermogen om een vracht van 150Kg af te leveren op plaats van bestemming. Een heuvel, een stoep, rul zand, bosgrond obstakels waar menigeen met een beladen kruiwagen voor moet omrijden zijn voor de E-PowerBarrow geen probleem. Deze kruiwagen werkt sneller, effectiever en kan op plekken rijden waar voorheen een kruiwagen niet kon komen.

Lithium accu of onderhoudsvrije loodaccu

Deze elektrische kruiwagen kan worden uitgerust met een 24V/12Ah lithium accu of met een 24V/10Ah loodaccu. De lithium accu is met zijn gewicht van 2.4Kg nauwelijks waarneembaar onder de kruiwagen. Een beladen kruiwagen kan 10km of 100 minuten non-stop rijden met de lading van één lithium accu. Dit zal gemiddeld genomen ruim voldoende zijn voor een dag werken. De echte harde werkers onder ons hebben de mogelijkheid een extra accu aan te schaffen die binnen seconden verwisselbaar is. De onderhoudsvrije loodaccu heeft 10Ah en kan 6Km of 60 min. non-stop rijden met 75Kg belading, ook deze accu is verwisselbaar. De elektrische kruiwagen wordt geleverd inclusief 2,5Ah snellader.

Joystick control

Bij het handvat van de elektrische kruiwagen zit het bedieningspanel. Hier zit de aan/uit schakeling, de activering van de Hill Descent Control (HDC) en de gashendel. Deze laatste is een joystick die met de duim kan worden bediend. Dankzij snelle electronica schakelt de kruiwagen snel tussen vooruit en achteruit rijden, ideaal om even te steken in een kleine tuin. De kruiwagen rijdt maximaal 5,5km/u waardoor er goed doorgewerkt kan worden.

Hill Descent Control

Een HDC (hill descent control) systeem zorgt er voor dat een beladen kruiwagen ook gecontroleerd omlaag kan rijden. Het systeem limiteert de snelheid tot maximaal 2km/u.

Hoogwaardig product

De E-PowerBarrow Heavy Duty pro is een kwalitatief hoogwaardig product. Een elektrolytisch verzinkt frame beschermd het staal tegen mest en andere bijtende stoffen en is stootvast. 

Wat zijn de sterke punten van de E-PowerBarrow:

 • Krachtige 430Watt motor

 • Verwisselbare accu

 • Variabele snelheidsregeling vooruit en achteruit

 • Goede maxiumum snelheid van 5,5km/u

 • Nauwkeurige bediening middels joystick

 • Snelle reactie van de motor op de joystick

 • Hill descent control, voor het gecontroleerd afdalen maximaal 2Km/u

 • Elektrolytisch gegalvaniseerd frame biedt optimale bescherming ook tegen bijtende stoffen als mest.

 • Ergonomisch ontwerp frame

 • Uitbreidbaar met ondersteunende wielen

 • Snelle 2,5Ah lader met een maximale laadtijd van 4 uur

Bekijk de E-PowerBarrow in actie op ons YouTube kanaal

YouTube button

Motor power
430
Electrical voltage
24
Battery capacity
Lithium Accu: 347Wh - AGM lood accu: 240Wh
Battery type
Lithium-Ion of AGM lood accu
Max. charging time
Max. 5 uur
Max. speed forward
ongeveer 6km/u
Max. speed backwards
ongeveer 3km/u
Max. load capacity
150Kg
Dimensions
149x61x70
Bin volume
100Liter
Tires
4.00-8 Tractie profielband
Weight
Lithium accu: 23Kg Lood accu: 29Kg
Battery duration
Lithium accu: 10Km of 100min. met 75Kg horizontaal Lood accu: 6Km of 60min. met 75Kg horizontaal
Bin material
HDPE plastic met UV bescherming
Controls
Joystick
Auto-power off
20 min
Motor overload protection
1. warmte sensor in motor 2. stroomsterkte beveiliging, zekering 3. stroomsterkte beveiliging elektronisch
Max. climbing
± 30 ° met max. 75kg
Frame
ø 30 mm x 1,5 mm
Frame finish
Galvanisch verzinkt